Baksa Noémi

Okleveles pszichológus, gyermek és ifjúsági klinikai szakpszichológus, képzésben lévő pár- és családterapeuta

A nevem Baksa Noémi, gyermek és ifjúsági klinikai szakpszichológus vagyok. Okleveles pszichológus diplomámat a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem, fejlődés és klinikai gyermekpszichológia szakirányon. A Pécsi Egyetemen képződtem tovább, majd sikeres szakvizsgát követően, klinikai szakpszichológus lettem. Véleményem szerint a gyermekekkel való munkához szorosan kapcsolódik a család. Ahhoz, hogy megfejtsük és megértsük egy gyermek nehézségeit, ismernünk kell környezetét, családi kapcsolatait. Épp ezért végeztem el a Magyar Családterápiás Egyesület elméleti és módszertani alapképzését, valamint önismereti tanfolyamát is. Diplomám megszerzése után a gyermekvédelem területén helyezkedtem el, ahol megismerkedtem az alap – és szakellátás működésével. Diagnosztikai és terápiás munkát egyaránt folytattam, emellett csoportos foglalkozásokat is tartottam. Pedagógiai szakszolgálatnál is dolgoztam, ahol a fentiek mellett szakértői vizsgálat végzése, valamint a tehetséggondozás is a feladataim közé tartoztak. Változatos területeken, sokféle korosztállyal szereztem tapasztalatot. Magán ellátás keretein belül 2018 óta foglalkozom gyermekekkel, felnőttekkel, valamint családokkal és párokkal. Gyakorlati és elméleti tudásom bővítése érdekében folyamatosan képzem magam. Saját önismereti munkámban fontos szerepet játszik a rendszerszemlélet és az analitikus irányzat. Így legfőképp ezek formálják a gondolkodásomat, munkamódomat.

Várom jelentkezését, amennyiben azt tapasztalja, hogy gyermeke nehéz helyzetbe került, akár családi vagy iskolai élete során; viselkedése, kapcsolatai megváltoztak, teljesítménye leromlott vagy testi tüneteket mutat. Keressen bizalommal akkor is, ha úgy érzi, Ön az, aki életének bizonyos területén elakadt és segítségre van szüksége. Hiszem, hogy a nehézségek átbeszélése és eredetük megértése a megoldáshoz vezető út szerves részei. A megküzdéshez való erő ott szunnyad mindenkiben és arra vár, hogy kibontakoztassák. Emellett képesek vagyunk új készségeket is elsajátítani, melyek által könnyebben boldogulhatunk a jövőben. A közös munka során mindezt egy biztonságos, támogató légkörben teheti, ahol az együttműködés módját és kereteit közösen határozzuk meg. Munkámat szakmai szupervízió mellett végzem, a pszichológus etika és titoktartás szabályait figyelembe véve.

Szolgáltatások: Gyermekterápia, Nevelési tanácsadás, Felnőtt egyéni konzultáció, Pár – és családterápia, Online konzultáció, Workshopok

A kapcsolatfelvétel e-mailben vagy telefonon keresztül történik. Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján. 

Elérhetőségeim:
+36-20/282-2364
bnoemi.pszichologus@gmail.com

Scroll to Top