Burst-Demény Krisztina

Burst-Demény Krisztina vagyok, okleveles pszichológus, gyermek pszichológus. Eddigi munkám során különböző életkorú, hátterű, problémájú gyermekkel foglalkoztam gyermekjóléti intézménynél, illetve pedagógiai szakszolgálatnál. Jelenleg is Újpesten dolgozom, szakértői bizottsági tevékenység és nevelési tanácsadás területén.

Munkám során dinamikus szemléletben dolgozom óvodásokkal, kisiskolásokkal és kamaszokkal. Hiszek abban, hogy a gyermekek korai évei és tapasztalatai meghatározóak az egész életük során. A gyerekkor az az időszak, amikor a legnagyobb változások zajlanak az egyén életében, melyek néha nem problémamentesek, és segítségre van szükségük az egészséges fejlődésük támogatásában.

A közös munka során törekszem a gyermekkel való bizalmi kapcsolat létrehozására, mely során megérthetem a tudatos és tudattalan világukat, hogy minél hatékonyabb segítséget nyújthassak nekik.

A gyermekekkel való munkám elengedhetetlen része a szülőkkel való szoros együttműködés és bizalmi kapcsolat, hiszen a család a gyermek elsődleges támogató rendszere, és az egész család szerepe jelentős a gyermek fejlődése és jóléte szempontjából.

Munkámat szupervízió mellett végzem, és rendkívül fontosnak tartom saját önismereti munkámat is képzett pszichoterapeutával.

Várom jelentkezésüket, keressenek bizalommal!

Végzettségek:

  • Okleveles pszichológus – Pécsi Tudományegyetem
  • Viselkedéselemző – Pécsi Tudományegyetem
  • Gyermekpszichoterápiás Szeminárium – Jelenlét
  • Négyüléses serdülőkonzultáció – Kökény Művek Formáció 
Scroll to Top